Barilla špagety s pestem a žampiony

{{time:45 minut, serving:4 porce}}

Barilla pesto

 

Postup 

  • Těstoviny Barilla uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obale.

  • Najemno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek orestujeme na troše olivového oleje.

  • Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky, přidáme k cibuli a česneku a restujeme do změknutí. Celou směs osolíme a opepříme dle chuti.

  • Pesto Genovese dáme do velké mísy a přidáme několik lžic vody z těstovin.

  • Uvařené těstoviny slijeme a přidáme do mísy s pestem Genovese. Poté dobře promícháme s žampionovou směsí.

  • Podáváme posypané parmazánem dle chuti.

Ingredience 

  • 350 g Barilla špagety

  • 350 g žampionů

  • 4 lžíce Barilla Pesto Genovese

  • 3 stroužky česneku

  • 1 menší cibule

  • 1 lžíce extra panenského olivového oleje

  • parmazán k podávání

  • sůl a pepř dle chuti

K tomuto receptu potřebujete následující produkty:

{{products: 108694,108710}}