Barilla Penne Rigate alla Norma s omáčkou Basilico

Postup
-
Lilek pokrájíme na kostičky, jemně osolíme a necháme uvolnit přebytečnou vodu.
-
Na oleji orestujeme cibuli a česnek.
-
Poté přidáme lilek a omáčku Barilla Basilico. Osolíme, opepříme a vaříme 15 minut.
-
Mezitím si uvaříme těstoviny Barilla Penne Rigate podle návodu na obale. Jakmile jsou těstoviny hotové, smícháme je s připravenou omáčkou.
-
Na závěr ozdobíme lístky bazalky a nastrouhaným sýrem ricotta.
Ingredience
-
160 g těstovin Barilla Penne Rigate
-
200 g lilku
-
20 g sýru ricotta
-
½ sklenice omáčky Barilla Basilico
-
25 g cibule
-
20 g extra panenského olivového oleje
-
5 lístků bazalky
-
1 stroužek česneku
-
sůl a pepř na dochucení
K tomuto receptu potřebujete následující produkty
{{products: 3414010}}
{{products: 108712}}