Barilla Penne Rigate alla Norma s omáčkou Basilico

Postup

 

  • Lilek pokrájíme na kostičky, jemně osolíme a necháme uvolnit přebytečnou vodu.

  • Na oleji orestujeme cibuli a česnek.

  • Poté přidáme lilek a omáčku Barilla Basilico. Osolíme, opepříme a vaříme 15 minut.

  • Mezitím si uvaříme těstoviny Barilla Penne Rigate podle návodu na obale. Jakmile jsou těstoviny hotové, smícháme je s připravenou omáčkou.

  • Na závěr ozdobíme lístky bazalky a nastrouhaným sýrem ricotta.

 

Ingredience

 

  • 160 g těstovin Barilla Penne Rigate

  • 200 g lilku

  • 20 g sýru ricotta

  • ½ sklenice omáčky Barilla Basilico

  • 25 g cibule

  • 20 g extra panenského olivového oleje

  • 5 lístků bazalky

  • 1 stroužek česneku

  • sůl a pepř na dochucení

 

K tomuto receptu potřebujete následující produkty

{{products: 3414010}}

{{products: 108712}}