Panna cotta s jahodovým Mysli
Plátkovou želatinu namočte a nechte nabobtnat ve studené vodě. Mléko, smetanu a cukr přiveďte k varu a odstavte z ohně. Za stálého míchání přidejte vymačkanou želatinu. Do připravených skleniček nalijte vychladlou panna cottu – mléko se smetanou a želatinou a necháme alespoň 6 hodin chladit. Před podáváním doplňte skleničky Mysli s jahodami a mandlemi. Zdobte kousky čerstvých jahod. Lehký a osvěžující dezert můžte doplnit čerstvými jahodami, které nakrájejte na plátky, položte na dno skleniček a zalijte dortovým želé připravte dle postupu na obale a pokračujte dle návodu.
Ingredience
- 80 g cukru
- 200 ml smetany ke šlehání
- 200 ml plnotučného mléka
- 2 plátky želatiny
- čerstvé jahody
- Emco Mysli na zdraví Jahody a mandle