Valentýnská večeře Cuori Barilla
{{time:60 minut, serving:4 porce}}
Na plech rozložíme omytá cherry rajčata. Přidáme sůl, česnek, moučkový cukr, olivový olej a čerstvý tymián. Pečeme v troubě při 120 °C přibližně 60 minut.
Blanšírujeme bazalku ve vroucí vodě, poté ji rychle zchladíme v ledové vodě, aby si zachovala barvu. Nakonec ji rozmixujeme společně s olivovým olejem.
Podle pokynů na obalu uvaříme v osolené vroucí vodě těstoviny. Mezitím si rozmixujeme cherry rajčata s olivovým olejem, dokud nevznikne krémová konzistence.
Jakmile jsou těstoviny uvařené, přidáme je k rajčatovému krému, nastrouháme citrusové plody a krátce orestujeme.
Na talíř naservírujeme těstoviny, přidáme nakrájenou burratu a nakonec zakápneme bazalkovým olejem.
Ingredience
- 320 g těstovin Gesto d´Amore
- 20 zralých cherry rajčat
- 2 stroužky česneku
- 60 ml extra panenského olivového oleje
- 1 citrusový plod (limetka nebo citron)
- Sůl a čerstvý tymián podle chuti
- 2 g moučkového cukru
- 50 g bazalky
- 200 g burraty
K tomuto receptu potřebujete následující produkty Emco:
{{products: 3199}}